Wedstrijd: Jogging UITBERGEN

De eerste 5 weken van de marathon training zijn voorbij. Nog 5 weken te gaan, nog 3 drukke trainingsweken met veel kilometers, daarna 2 rustiger weken. 

Vandaag stond er een testwedstrijd van 10 km op het schema.
In Uitbergen was er de kermisjogging dus daar trok ik naar toe. De zon was volop van de partij en het was warmer dan ik verwacht had. Gelukkig was er om de 2 km water voorzien. We deden 5 rondjes van iets meer dan 2 km, aan de finish gaf mijn horloge 10.6km aan.

Normaal doe ik liever 1 lange toer of maximum 2 ronden, maar deze 5 gingen vrij goed. Het was telkens maar 2 kilometer dus je was redelijk snel terug aan de aankomstlijn en het parcours was gevarieerd met afwisselend asfalt en zandweg en ook wat vals plat.

Ik kwam als 4e dame over de finishlijn, dat vond ik wel wat jammer.
De eerste dame was Nina Lauwaert en zij is BK op de 10 km, dus die laat ik met veel plezier voorgaan 😉
Ze had er trouwens een week van 144 km opzitten en liep die dag in totaal 35 km. RESPECT!